Agenda PCAN Summit 2024

Wifi
MarriottBonvoy_
Conference
Password
PCAN2024

November 18, 2024, Vancouver Marriott Pinnacle Downtown

TIME	TITLE	SESSION TYPE	PRESENTERS
7:00 – 8:00	Registration & Breakfast Lobby	NETWORKING	
8:00 – 8:10 (10 mins)	Indigenous Welcome Pinnacle Ballroom	PLENARY	Sam George Elder/Knowledge Keeper, Skwx wú7mesh & səlilwəta+ Nations
8:10 – 8:25 (15 mins)	Opening Remarks Pinnacle Ballroom	PLENARY	Geoff Schierbeck Liaison, Specialist Services Committee
8:25 – 8:45 (20 mins)	Welcome: PCAN Summit 2024 Pinnacle Ballroom	PLENARY	Shana Ooms Assistant Deputy Minister, MoH Ahmer Karimuddin President, Doctors of BC
8:45 – 9:45 (60 mins)	Prehabilitation: The road to routine multimodal optimization Pinnacle Ballroom	KEYNOTE	Dan McIsaac Anesthesiologist, Ottawa Hospital
9:45 - 10:15 (30 mins) Coffee Break – Networking – Visit The Exhibitors			
10:15 – 10:45 (30 mins)	Surgical System Priorities & PCAN Strategic Plan Pinnacle Ballroom	PLENARY	Paula Lott PCAN Advisory Co-Chair, OBGYN Laicy Ball PCAN Advisory Co-Chair, Director of Surgical Quality & Results Management, MOH
10:55 – 11:55 (60 mins)	The Elderly Patient Pinnacle Ballroom	BREAKOUT 1	Dan McIsaac Anesthesiologist, Ottawa Hospital
10:55 – 11:55 (60 mins)	The WHAT and HOW of Reducing Wait Times Shaughnessy Room	BREAKOUT 2	Laicy Ball PCAN Advisory Co-Chair, Director of Surgical Quality & Results Management, MOH Trevor Jarvis Director Clinical Operations Surgical Services, Abbotsford Regional Hospital Courtney Marusiak Registered Nurse, Provincial Health Services Authority
11:55 – 12:45 [50 mins] Lunch Break – Networking – Visit The Exhibitors			
12:45 – 13:30 (45 mins)	Mindset Equity Pinnacle Ballroom	KEYNOTE	Joe Britto Mindset Consultant, Innate Leaders
13:40 - 14:40 (60 mins)	Exploring Equity Pinnacle Ballroom	BREAKOUT 3	Joe Britto Mindset Consultant, Innate Leaders
13:40 – 14:40 (60 mins)	Supporting Patient Optimization - Tools! Tools! Tools! Shaughnessy Room	BREAKOUT 4	Geoff Schierbeck Liaison, Specialist Services Committee Juliet Batke Director of Surgical Strategy & Innovation, MoH Sooky Moore Project Specialist, Arctek Pro Lindi Thibideau Anesthesiologist, Comox Valley Hospital Kyra Siemens Director Surgical Services Operations & Policy, MoH
14:40 – 15:00 (20 mins) Coffee Break – Networking – Visit The Exhibitors			
15:00 – 15:45 (45 mins)	Shared Decision Making Pinnacle Ballroom	PANEL DISCUSSION	Dave Konkin · Moderator Regional Medical Director & Department Head of Surgery, Fraser Health Authority Dan McIsaac Anesthesiologist, Ottawa Hospital Kelly Mayson Anesthesiologist, Vancouver Coastal Health Dara Lewis Registered Nurse, Vancouver Coastal Health John Street Surgeon, Vancouver Coastal Health
15:45 – 16:00 (15 mins)	Evaluation, Summary & Closing Pinnacle Ballroom	PLENARY	Geoff Schierbeck Liaison, Specialist Services Committee

Accredited by UBC CPD





